TorGuard Anonymous VPN odborné hodnocení: Cenově dostupné bezpečné připojení

Poctivost a transparentnost jsou dvě základní hodnoty vpnMentor. VPN společnosti nemohou platit za změnu nebo odstranění hodnocení. Pokud si čtenáři zakoupí VPN služby, v některých případech získáme affiliate provize, které podporují naši práci. Zde je vysvětlení co přesně děláme a jak můžete podpořit naši práci.

Hodnocení ?
4.3 / 5.0
Vlastnosti 4.3 / 5.0
Snadnost použití 4.5 / 5.0
Cena 4.2 / 5.0
Spolehlivost a podpora 4.5 / 5.0

TorGuard je jedním z nejvýznamnějších poskytovatelů ochrany online soukromí. S více než 1200 servery v 43 různých místech zaručuje dostupnost služby pro uživatele z celého světa, včetně zemí s omezeními. Jejich síť se rozkládá napříč různými zeměmi, mezi něž patří USA, Čína, Spoj...

TorGuard Anonymous VPN Uživatelské recenze

Nejsou k dispozici žádné recenze pro TorGuard Anonymous VPN, pokud máte zkušenosti s jejich službami, prosím, buďte první a napište recenzi!

3.5
James
Jun 29, 2017
  •  1
Don't use if you want BBC

I stopped using TorGuard after receiving this after signing up in June 2017.... "Thank you for contacting us. At the moment all of our shared servers have been blocked by BBC." Great set-up, easy interface and good speeds, but the above is a complete killer for me so no good.


Zobrazit plány Odpovědět na tuto recenzi
alex jarvis
Apr 22, 2017
  •  1
Torguard VPN service

Torguard stole my btc payment and threatened to share my logged info because I left a negative review on a site about how bad their service is. They take days and days to activate services after they have received payment. And for the manager to threaten to pull your logged data (when they say they don't even log the data) and share it authorities, is quite a serious threat.


Zobrazit plány Odpovědět na tuto recenzi
    Mike Hummmel
    Jul 3, 2017
    Not True

    I have been using TorGuard for almost a year - the service is top notch, and almost immediate in all cases. They welcome a negative opinion, and do NOT threaten if you speak out against them. You seem like a complete troll and were most likely abusive and rude.


    Zobrazit plány Odpovědět na tuto recenzi
Justin
Mar 26, 2017
  •  5
No major complaints

Their support is probably the best I've ever received, with responses within a few minutes. Their android app however needs some improvement with more frequent updates need, but the windows version seems to have no issues. Their recent anyconnect vpn service addition seems to work much faster than openvpn at its highest cypher setting.


Zobrazit plány Odpovědět na tuto recenzi

Podívejte se na nejlepší 3 alternativní VPN
Vlastnosti Popis
Počet umístění serverů (země) 43
Počet serverů 1600
Vede VPN protokoly Částečně
Zahrnuje kill switch Ne
Zařízení za licenci 1
Jak používat TorGuard Anonymous VPN 4.5 / 5.0

1. Stáhněte si program TorGuard na jejich internetových stránkách.
2. Uložte instalační soubor do složky Downloads.
3. Otevřete složku Downloads, klikněte na soubor TorGuard a vyberte ‘Run’.
4. Postupujte průvodcem nastavení Set-up Wizard a klikněte na tlačítko ‘Finish’.
5. Dvakrát klikněte na ikonu TorGuard na ploše.
6. Po otevření programu použijte rozbalovací roletku pro výběr země serveru, kterou chcete použít. Po výběru serveru klikněte na tlačítko ‘Connect’.
7. Na vyzvání zadejte vaše TorGuard uživatelské jméno a heslo.
8. Informace o vybraném serveru se objeví se statusem ‘Connected’, pro odpojení stačí kliknout na tlačítko ‘Disconnect‘ ve spodní části.


Stáhnout nyní

Cena 4.2 / 5.0
Annually
$ 5.00/měsíc
Semi Annual
$ 5.00/měsíc
Quarterly
$ 6.66/měsíc

TorGuard nabízí 4 různé služby; Anonymous Proxy, VPN Pro Service, Private Email a Privacy Bundle.
Služba Anonymous Proxy je nejlevnější a zahrnuje neomezené rychlosti, neomezenou šířku pásma, SOCKS5 + HTTP / SSL proxy, umožňuje 5 připojení, je BitTorrent optimalizovaná, má více než 200 IP adres v 6+ zemích a má bezplatnou 24/7/365 podporu.
Náklady na službu Private Email jsou nepatrně vetší a zahrnují neomezené emailové uložiště, bezpečné G/PGP šifrování, ochrana před MITM útoky, offshore emailové uložiště, dvou faktorovou autorizaci, žádnou zmínku o hlavičce IP a perfektní bezpečnost.
VPN Pro Service je o něco dražší služba pro neomezené rychlosti, neomezenou šířku pásma, možnost 5 připojení, OpenVPN - PPTP - L2TP, utajenou VPN proxy, 1250+ serverů v 43+ zemích a bezplatnou 24/7/365 podporu.
Privacy Bundle je nejdražší a zahrnuje neomezené rychlosti, neomezenou šířku pásma, VPN Pro přístup, přístup SOCKS5 Proxy, přístup HTTP proxy, 1200 + serverů a bezplatnou 24/7/365 podporu.
Všechny ceny jsou rozumné a můžete si koupit plán, který je nejvhodnější pro vaše potřeby. Pro průměrného spotřebitele, kteří chtějí přístup ke službám po celém světě bezpečně a anonymně, doporučujeme službu VPN Pro, jelikož vám umožňuje plný přístup k síti VPN prostřednictvím jejich proxy po celém světě.

Spolehlivost a podpora 4.5 / 5.0

Torguard je spolehlivá služba s dobrými rychlostmi. Nabízejí 24/7/365 zákaznickou podporu ve formě live chatu a ticketů (oba odpověděli rychle). Mají také rozsáhlou znalostní databázi a sekci FAQ spolu s video průvodci, které vám pomohou s jakýmikoliv problémy. V případě potřeby máte také možnost poprosit o radu jejich aktivní komunitu uživatelů.

Sečteno a podtrženo
Ariel Hochstadt
(Bývalý zaměstnanec Google, Mezinárodní řečník v oblasti technologií)
Shrnutí našeho pohledu na TorGuard

TorGuard má obrovský počet serverů, které jsou hlavně v Evropě a Severní Americe - celkem více než 1200 serverů ve 43 lokalitách. Poskytují velkou bezpečnost a neukládají data (tj. vaší IP adresu), mají nejlepší tunelové šifrováni, takže vaše data budou v bezpečí. Na rozdíl od svých konkurentů, TorGuard nevyžaduje od svých uživatelů osobní informace, což vám poskytne zvláštní ochranu a zabezpečení stejně jako možnost platit s Bitcoin. Službu můžete použít až na 5 různých zařízeních současně, což v kombinaci s neomezenou rychlostí a šířkou pásma z ní činí skvělou hodnotu - zejména pokud sdílíte účet.

4.3 / 5.0
Detailní odborná recenze
Ariel Hochstadt
(Bývalý zaměstnanec Google, Mezinárodní řečník v oblasti technologií)

TorGuard je jedním z nejvýznamnějších poskytovatelů ochrany online soukromí. S více než 1200 servery v 43 různých místech zaručuje dostupnost služby pro uživatele z celého světa, včetně zemí s omezeními. Jejich síť se rozkládá napříč různými zeměmi, mezi něž patří USA, Čína, Spojené arabské emiráty, Egypt a Austrálie. Po připojení máte možnost zvolit libovolný server dle vlastního výběru, přičemž všechny nabízí 100% dostupnost. K dispozici jsou dvě možnosti připojení PPTP a OpenVPN. Zatímco OpenVPN je nepochybně lepší volbou, je dobré mít v případě potřeby na výběr jinou možnost. Tato proxy služba používá nejlepší dostupný šifrovací tunel TLS, takže si můžete být jisti, že vaše data zůstanou v bezpečí během přenosu.
TorGuard zavedla pravidla, která jej vynesla před ostatní poskytovatele ochrany osobních údajů. Na rozdíl od většiny ostatních poskytovatelů VPN, TorGuard nevyžaduje osobní údaje svých uživatelů. Místo toho nabízí soukromou 2-faktorovou emailovou autentizaci, která je plně zabezpečena. Společnost nevede žádné protokolování informací svých klientů, což zaručuje soukromí a bezpečnosti. Ačkoli nabízí řadu platebních možností nejlepší volbou pro udržená vaši anonymity jsou Bitcoins, protože účetní záznamy jsou jediné, které tato společnost vede.

Záruka vrácení peněz (dny): 30
Mobilní aplikace:
Zařízení za licenci: 1
Ariel Hochstadt
(Bývalý zaměstnanec Google, Mezinárodní řečník v oblasti technologií)

TorGuard optimalizoval stahování torrentů na některých svých serverech. Při navigaci seznamem serverů najdete hvězdičky vedle serverů, které jsou nejvíce optimalizovaný pro stahování torrentů. To umožňuje uživatelům zvolit servery, které nejlépe vyhovují jejich potřebám využívání internetu. Servery, které jsou nejlepší pro streamování médií a sdílení souborů jsou také konfigurovány pro P2P Torrenting protokol. TorGuard zaměřuje jejich P2P sdílení souborů přes BitTorrent a jiné programy, které podporují nastavení SOCKS5 proxy.

TorGuard má neomezenou šířku pásma, což umožňuje rychlé stahování a sdílení torrentů. Společnost zajišťuje bezpečné stahování pomocí jejich početnému množství anonymních IP adres z různých serverů po celém světě, v současné době má k dispozici více než 1200 serverů ve více než 42 zemích. Úrovně zabezpečení jsou zaručeny pomocí různých šifrovacích protokolů. Dokonce garantují IPv6 ochranou proti úniku. To znamená, že TorGuard je dobrou volbou, pokud uvažujete o VPN pro vaši ochranu při používání torrentů.

Záruka vrácení peněz (dny): 30
Mobilní aplikace:
Zařízení za licenci: 1
Ariel Hochstadt
(Bývalý zaměstnanec Google, Mezinárodní řečník v oblasti technologií)

TorGuard nabízí nejen velkou kompatibilitu s operačním systémem Windows, ale také obsahuje funkce, které umožňují jeho hladké spuštění bez jakýchkoliv závad na displeji. TorGuard nabízí 2 možnosti VPN klientů. K dispozici je Viscosity a TorGuard lite. TorGuard lite je lehčí aplikace, která je velmi jednoduchá a nabízí snadné použití. Má funkce jako je kill switch, jeden z nejžádanějších prvků VPN klienta.
Má také vestavěné bezpečnostní prvky, které zaručují bezpečí před zvědavýma očima. Klient TorGuard lite je však určený pouze pro OpenVPN protokol a proto s tímto klientem doporučujeme použití šifrovaných serverů. Viscosity je určena pro uživatele, kteří preferují jiné protokoly, jako je například PPTP a L2TP. Tato volba je doporučena pro uživatele, kteří potřebují více soukromí a používají jiné než OpenVPN bezpečnostní protokoly.
Viscosity aplikace je vyžaduje větší znalosti a je určena těm, kteří si chtějí trochu víc pohrát s nastavením. Jakmile se zaregistrujete, můžete si stáhnout obě verze softwaru.

Záruka vrácení peněz (dny): 30
Mobilní aplikace:
Zařízení za licenci: 1
Ariel Hochstadt
(Bývalý zaměstnanec Google, Mezinárodní řečník v oblasti technologií)

TorGuard nabízí odlehčeného klienta pro Android zařízení. Tento TorGuard klient je však omezen na Android 4.0 a novější verze. Dřívější verze Androidu si jej nemohou stáhnout z Google Play Store, avšak k dispozici je soubor .apk, který je možné do telefonů stáhnout a nainstalovat. To umožňuje uživatelům Android přistup k jednoduchým a efektivním online nástrojům ochrany osobních údajů se všemi funkcemi, které byste očekávali. Android uživatelé si mohou vybrat mezi různými bezpečnostními protokoly podle svých potřeb. TorGuard je kompatibilní s bezpečnostním protokolem OpenVPN. Je doporučen pro ty, kteří upřednostňují rychlost stahování, streamování a sdílení online obsahu.
TorGuard má také nástroje pro kompatibilitu s Tomato, Boxee a DD-RWT, což z něj činí efektivní nástroj pro všechna zařízení připojená k internetu. TorGuard mobilní šifrování VPN také umožňuje přístup k BBC iPlayer, Netflix, Hulu, Roku Box, Pandora, ABC, CBS, NBC, Boxee, Facebook a Youtube, jež byly otestovány.

Záruka vrácení peněz (dny): 30
Mobilní aplikace:
Zařízení za licenci: 1
Ariel Hochstadt
(Bývalý zaměstnanec Google, Mezinárodní řečník v oblasti technologií)

TorGuard je také kompatibilní s Mac OS. Obě verze - Viscosity klient a TorGuard lite klient - jsou k dispozici pro uživatele počítačů Mac. Nicméně společnost nedávno vydala novou aplikaci, která je kompatibilní se všemi operačními systémy Mac. Tento software využívá OpenVPN pro rychlé spojení, i když to není tak bezpečný protokol jako ostatní software. Rozhraní bylo aktualizováno s cílem umožnit snadnou navigaci v menu výběru serveru VPN. TorGuard doporučuje všem uživatelům Mac stáhnout a začít používat tuto novou OpenVPN aplikaci pro co nejlepší možný zážitek. Uživatelé budou mít přístup ke všem službám a produktům nabízeným prostřednictvím OS X stejně jako v jiných operačních systémech.
Postup konfigurace pro OS X je snadný a k dispozici je příručka dostupná na stránkách společnosti. Uživatelé si mohou vybrat mezi různými bezpečnostními protokoly, jelikož všechny jsou kompatibilní s OS X.

Záruka vrácení peněz (dny): 30
Mobilní aplikace:
Zařízení za licenci: 1
Ariel Hochstadt
(Bývalý zaměstnanec Google, Mezinárodní řečník v oblasti technologií)

TorGuard VPN je také kompatibilní s mobilními zařízeními Apple pomocí nedávno vyvinuté a dlouho očekávané aplikace, jež nyní k dispozici v Apple App Store. Umožňuje uživatelům iPhone a iPad zařízení anonymní přístup k internetu za použití velmi elegantního a minimalistického designu, vytvořeného pro rychlé použití. TorGuard zajišťuje, že uživatelé Apple produktů mohou mít přístup k internetu ve veřejných Wi-Fi hotspotech bez obav z narušení soukromí.
Uživatelé také mohou přistupovat k datům a informacím z celého světa navzdory omezení a blokátorům založeným na IP. TorGuard iOS je k dispozici na webových stránkách společnosti a lze snadno nakonfigurovat pomocí instalačního postupu, který je k dispozici na jejich internetových stránkách. Členství TorGuard VPN umožňuje používání až na pěti zařízeních, takže za připojení na iPhonu nebo iPadu nezaplatíte nic navíc. Aplikace pro iOS je jednou z nejnovějších vyvinutých aplikací a zcela určitě stojí za to, abyste ji použili pro zajištění vaší bezpečnosti na cestách, což je jedním z nejčastějších způsobů pro digitální podvody a krádeže.

Záruka vrácení peněz (dny): 30
Mobilní aplikace:
Zařízení za licenci: 1
Ariel Hochstadt
(Bývalý zaměstnanec Google, Mezinárodní řečník v oblasti technologií)

TorGuard VPN nabízí vynikající služby pro uživatele v USA a pro ty, kteří chtějí získat přístup k americkým médiím. Například uživatelé, kteří chtějí sledovat pořady ABC, Netflix a dalších internetových stanic, nebudou mít žádný problém. Síť TorGuard VPN obsahuje servery, které pokrývají všechny části USA. Mají servery optimalizované pro stahování torrentů i ty optimalizované pro streamování médií.
Poskytovatel VPN zajišťuje, že uživatelé jsou chráněni před všemi dohledy včetně těch vládních. Dostupnost 5 serverů pro uTorrents a BitTorrents umožňuje rychlé a snadné stahování. Servery v USA mají AES 256-bitové šifrování, což zaručuje bezpečné prohlížení v těchto místech.

Záruka vrácení peněz (dny): 30
Mobilní aplikace:
Zařízení za licenci: 1