Jak OPRAVDU odstranit účet na Twitteru za 3 vteřiny (2021)

Pravděpodobně používáte Twitter ke sledování osobností, politiků nebo dokonce i vašich přátel. Twitter má stovky milionů uživatelů a je to skvělá platforma pro sdílení krátkých úryvků informací nebo sdělování vašich názorů.

Nicméně, snadná možnost sdílení informací na Twitteru může přijít draho.

Může se stát, že sdílíte více, než jste zamýšleli, což vám může způsobit problémy v práci nebo ve škole.

Sdílení příliš mnoho informací však není jediným důvodem, proč můžete chtít trvale smazat váš Twitter účet.

Pro zřízení účtu je zapotřebí jen velmi málo osobních údajů.  Ve skutečnosti je Twitter jednou z mála platforem, která nevyžaduje vaše skutečné jméno.

Jednoduše potřebujete jen jméno, heslo a e-mailovou adresu, kterou lze použít k ověření účtu.

Výsledkem je, že uživatelé zřídka berou v úvahu bezpečnostní důsledky používání Twitter účtu. Nicméně rychlý pohled na jejich zásady ochrany soukromí může změnit váš názor na používání této služby.

Pokud se rozhodnete, že už nechcete používat Twitter, nebo jste se rozhodli, že potřebujete zastavit šíření trapného tweetu, který jste zveřejnili.

Dobrá zpráva je, že je možné smazat váš účet trvale. Je to také relativně jednoduché!

UPOZORNĚNÍ: Každé kliknutí, sdílení i stažení může být a je sledováno, ukládáno a prodáváno tvůrci aplikací, poskytovali internetového připojení a telekomunikačními společnostmi. Jen VPN, jako je NordVPN, vás dokáže ochránit a zabránit třetím straným v shromažďování a prodeji vašich citlivých údajů.

Krok 1 – Přihlaste se k vašemu Twitter účtu

Přihlaste se ke svému účtu Twitter. To je třeba provést prostřednictvím webového prohlížeče a nikoli aplikace Twitter, protože aplikace neobsahuje odkaz pro deaktivaci.

Twitter log in

Přihlaste se na Twitter.

Krok 2 – Přejděte na Nastavení a soukromí

Klikněte na svůj profil a vyberte položku nastavení a soukromí.

Twitter settings and privacy

Klikněte na Nastavení a Soukromí.

Krok 3- Klikněte na Deaktivovat můj účet

Přejděte do dolní části stránky a klikněte na odkaz „Deaktivovat můj účet“.

Deactivate account

V nabídce vyberte možnost Deaktivovat účet.

Krok 4 – Potvrďte své rozhodnutí

V tomto okamžiku jste přesměrováni na stránku s potvrzením. Pokud jste si jisti, že chcete odstranit váš účet, klikněte na velké modré tlačítko Deaktivovat v dolní části zprávy.

Confirm deactivation

Potvrďte, že chcete účet deaktivovat.

Krok 5 – Zadejte heslo

Nyní jste převedeni na stránku, která opětovně ověří, že skutečně chcete smazat účet. Chcete-li potvrdit, že chcete provést tuto akci, zadejte své heslo a klikněte na tlačítko Deaktivovat.

Confirm password

Pro potvrzení znovu zadejte heslo.

Krok 6 – Odinstalujte aplikaci

Pokud máte aplikaci Twitter v telefonu, tabletu nebo jiném zařízení, odinstalujte aplikaci.

Váš účet nemůžete deaktivovat z aplikace, ale náhodným otevřením aplikaci se proces deaktivace v průběhu prvních 30 dnů po zrušení účtu deaktivuje. Takže nejlepší postup je odstranit aplikaci.

Krok 7 – Nepřihlašujte se ke svému účtu po dobu 30 dnů

Vše je téměř hotovo, ale je důležité znovu poznamenat, že je zde 30denní deaktivační období.

Pokud se během této doby přihlásíte do svého účtu nebo do aplikací nebo služeb, které jsou integrovány do služby Twitter, zjistíte, že váš účet Twitter již není deaktivován. Budete muset projít celým procesem znovu.

Nejlepší způsob, jak se tomu vyhnout, je projít všechny aplikace a služby a odpojit je od účtu Twitter. Ano, je to časově náročné, ale je to nutné pro zajištění toho, aby se deaktivace stala trvalou za účelem ochrany vašeho soukromí.

Po dokončení těchto 7 kroků a zamezení přihlášení se po dobu 30 dnů, je váš účet odstraněn.

Zahrnuje všechny vaše kontakty a všechny přímé zprávy, které jste odeslali nebo obdrželi.

Stejně jako u většiny ostatních služeb však všechny sdílené informace nebo přímé zprávy stále existují u jejich příjemců.

Je důležité si uvědomit, že pokud doufáte, že vymažete všechny stopy rozpačitého rozhovoru, nemusí to být možné, pokud nebude druhá osoba ochotná smazat informace nebo deaktivovat svůj účet.

Pokud máte zájem o smazání vašeho Facebook účtu, klikněte zde.

Výstraha k ochraně soukromí!

Navštěvovaným stránkám odhalujete informace o své osobě!

Vaše IP adresa:

Vaše umístění:

Váš poskytovatel internetu:

Informace uvedené výše lze použít k vašemu sledování, cílení reklamy a monitorování vaší online činnosti.

VPN vám pomůže tyto informace skrýt a vy tak budete neustále chráněni. Doporučujeme NordVPN – jedničku mezi VPN. A to jsme jich otestovali více než 350. Používá šifrování na armádní úrovni a funkce, které zajistí bezpečnost vašeho digitálního soukromí. A navíc momentálně nabízí 68% slevu.

Privacy Alert box - content - Popular posts

Navštivte NordVPN

Bylo to užitečné? Sdílejte to!
Líbil se Vám tento článek? Ohodnoťte jej!
Nesnášel jsem ho Opravdu se mi nelíbí Byl v pořádku Docela dobrý! Absolutně úžasný!
Hlasovalo uživatelů
Komentář Délka komentáře musí být mezi 5 a 2500 znaky.
Děkujeme za zpětnou vazbu.
Nord nabízí 68% slevu jejich VPN